De Vereniging

De vereniging is op 12 maart 1981 opgericht. Sinds de oprichting heeft de vereniging in diverse locaties in het winkelcentrum Waterland gespeeld. Vanaf 1999 was dat in de toenmalige kantine van het zwembad in Waterland.

5 oktober 2008 sloeg het noodlot toe. Een enorme brand in het winkelcentrum verwoeste ons onderkomen. De vereniging werd tijdelijk ondergebracht bij andere biljartverenigingen en cafés in Spijkenisse en omgeving. Sinds eind 2009 heeft de vereniging weer een clubgebouw in de Maaswijk, waar we 4 kleine en 2 grote wedstrijdtafels hebben staan.

 

Lid worden?

Wat zijn de kosten

De contributie bedraagt € 21,00 per maand voor alle leden. De contributie dient vooruit betaald te worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 en de borg voor de sleutel van het clubgebouw € 60. Deze kosten dienen bij inschrijving voldaan te worden. Bij beëindiging van uw lidmaatschap levert u de sleutel weer in en wordt de betaalde borg met u verrekend. Kosten verbonden aan het spelen voor de KNBB zijn voor rekening van de speler die zich hiervoor inschrijft. Omstandigheden die deze regel kunnen veranderen zijn voorbehouden.

Wat heeft de vereniging u te bieden

Een dag of avond onbezorgd biljarten met leeftijdsgenoten, waarbij sociale contacten de boventoon voeren. Wilt u eens kijkje komen nemen ? U bent van harte welkom. Voor nadere informatie kunt u bellen met de secretaris 06-16382969 van de vereniging.

Indien u geïnteresseerd bent bieden wij u de mogelijkheid om als aspirant lid, gedurende een maand kennis te maken met de vereniging.
Dit conform het gestelde in artikel 1 van het huishoudelijk reglement.