Corona UPDATE 16-03-2020 – Sluiting gebouw

UPDATE 16-3-2020

Beste Leden

Na vele telefoontjes , gesprekken en overleg met KNBB, NOC.NSF, gemeente Nissewaard en overkoepelend orgaan Horeca gelegenheden om toch een klein gaatje te vinden, onze vereniging open te houden.
Gezien het feit van de door ons genomen maatregelen en het feit dat ons verenigingsgebouw zeer geïsoleerd ligt gelegen, hebben we toch de opdracht gekregen het gebouw direct te sluiten.
Het bestuur begrijpt dat dit een teleurstelling voor een ieder is.
Wilt u het gebouw toch betreden voor het pakken van uw keu of anderszins, dan dient men contact op te nemen met het secretariaat.
Het Bestuur.
———
Origineel bericht:

Inmiddels heeft het Corona probleem de sportwereld bereikt, met alle nadelige gevolgen.

De KNBB heeft alle biljartactiviteiten op het gebied van competitiespelen stilgelegd.
Daar de besmetting nu ook de gemeente Nissewaard heeft bereikt, moet het bestuur in goed overleg de beslissing nemen om de ALV 2020 niet door te laten gaan. Daarnaast zijn de biljartdagen met daarbij behorende bardiensten ingesteld als zijnde zondag. Met andere worden, een ieder is vrij om te komen biljarten en diegene die al laatste weggaan dienen de kas op te maken en er voor te zorgen dat alles ordentelijk achter blijft.
Diegene die zijn bardienst toch gewoon wil lopen mag dit en geeft dit door aan het secretariaat. Daarnaast dient men geregeld de nummerrieken toetsenborden e,d, te reinigen. En denk ook aan de algemene hygiëne .
Dit alles geld tot 16 maart en dan wordt verder bekeken of er maatregelen aangescherpt of verzwakt mogen worden.
Het bestuur.